Start- og målområde

Starten går kl. 9.30 fra Islands Brygge, København S, hvor deltagerne også løber i mål efter de 42,195 km, og selve startområdet åbner kl. 7.30.

Tilskuere er velkomne i start- og målområdet, hvor man kan overvære løbet fra tribunerne og langs med opløbsstrækningen på Islands Brygge. Tilskuere kan ikke færdes i området efter målportalen eller i løbernes område, som er markeret på oversigtskortet med røde stiplede linjer.

Oversigtskort

Kort over start og mål Telenor Copenhagen Marathon 2018

Ind- og udgange / mødesteder

Der er tre ind- og udgange (A, B og C), hvor løbere kan gå ind og ud af løberområdet, som er markeret ved den røde stiplede linje. Tilskuere har ikke adgang til dette område.

Ind- og udgangene fungerer samtidig som mødesteder, hvor løbere på forhånd kan aftale at mødes med familie og venner efter løbet.

Information

Informationen i start- og målområdet åbner kl. 7.30.

Her kan du henvende dig med spørgsmål af enhver slags og eftertilmelde dig Telenor CPH Marathon. Skulle du have glemt noget på løbsdagen, har vi også et udvalg af ekstra udstyr, såsom sikkerhedsnåle, snørebånd, sokker og lignende.

Information og startnummerudlevering for Telenor Teen Run er placeret udenfor løberområdet ud til havnefronten og åbner kl. 9.00.

Bagageopbevaring

Under løbet har du mulighed for at få opbevaret din bagage i bagageteltene i start- og målområdet. Bagage kan indleveres fra kl. 7.30 og afhentes inden kl. 17.00.

Vi anbefaler, at du benytter den bagagepose, som du får udleveret med din startpakke på Telenor Copenhagen Marathon Expoen. Glem ikke at påklistre det bagagemærke, som du finder i kuverten sammen med dit startnummer.

Bagageteltet er bemandet og under opsyn, men opbevaringen af værdigenstande sker på eget ansvar. Bagage, der efter kl. 17.00 stadig er uafhentet, kan afhentes på Sparta Løbskontor, Gunnar Nu Hansens Plads 11, fra mandag den 14. maj kl. 12.00.

Aflever gerne din bagage i god tid. Når du har indleveret din bagagepose, er der engangsregnslag, som du kan benytte til at holde dig varm inden starten. Du kan med fordel tage noget ekstra overtrækstøj på, som du kan aflevere i opstillede bure inden starten. Undgå at smide overtrækstøj i startgaden, da andre kan falde i det.

Placering ved startstregen

Placer dig i startfeltet i henhold til din forventede sluttid. Orienter dig efter de store skilte med angivelse af sluttider, der er ophængt i startgaden. Vær realistisk mht. dit tempo, så alle deltagere får så smidig og god en start på løbet som muligt.

Du kan også vælge at placere dig sammen med de officielle pace teams, hvis sluttider er angivet på deres farvede balloner. Læs mere om pace teams her

Toiletter

Der er toiletter fordelt i hele start- og målområdet. Selvom der er mange toiletter, så tag højde for, at der alligevel kan være kø umiddelbart før start. Husk også, at der er toiletter ved alle forplejningszoner ude på ruten.

Telenor victory photo

Alle løbere kan få et minde med hjem i form af et gratis, personligt Telenor victory photo, som du kan få taget på Telenors sejrsskammel lige efter målgang. Dit foto sendes direkte til dig per e-mail eller sms.

Forplejning

Der er en væskestation i start- og målområdet, og når deltagerne har krydset målstregen,  serveres der følgende udvalg af snacks og drikkevarer:

  • En flaske vand
  • High5 EnergySource
  • H5 EnergyBar
  • Pågen kanelgiflar
  • varm kakao
  • Coca-Cola
  • Appelsin og banan
  • Erdinger Alkoholfrei

Finishermedalje

Alle, der gennemfører Telenor Copenhagen Marathon, modtager deres medalje umiddelbart efter målgang. Idet der periodevis vil være mange løbere i målområdet, vil medaljeuddelingen rykke længere ned i målgaden.

Når du har krydset målstregen, er det vigtigt, at du fortsætter med at bevæge dig videre ned i målgaden, hvor du vil modtage medalje og få udleveret forplejning etc.

Du kan få indgraveret din medalje i målområdet for kr. 50,-

Samaritter og læger

Der er samaritter og læger til stede  ved start- og målstregen samt ved alle væskedepoter ude på ruten. Bemærk, at du også har mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer, hvilket vi anbefaler.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det vigtigt, at du er korrekt registreret som deltager (således at de oplysninger, der er registreret på dit startnummer, er dine egne oplysninger).

Bad og omklædning

Der er kønsopdelte bade- og omklædningsfaciliteter i Sturlasgade.